Bulgarian Business Consultants

Добре дошли на сайта на Бългериан Бизнес Консалтантс АД!

Бългериан Бизнес Консалтантс АД е една от водещите компании в България за бизнес брокерство и консултиране, с фокус върху предоставянето на услуги на малки и средни предприятия при покупко-продажба, а също обслужване на международни инвеститори и фондове при идентифицирането на възможности за сливания и придобивания на територията на страната.

Управляващите партньори в компанията имат повече от 30 години кумулативен опит в сферата на банкирането и консултирането и разширена експертиза, която прави възможно обслужването на компании от разнообразни индустриални сектори и с различни финансови и стратегически потребности.

Нашата широка партньорска мрежа и база от инвеститори ни позволяват да предлагаме инвеститорски възможности на заинтересовани страни, базирани в Северна Америка, Европа и Азия. Бългериан Бизнес Консалтантс е член-кореспондент на M&A Europe – една от най-големите международни мрежи на независимите консултанти по сливания и придобивания. Нашето членство ни дава допълнително предимство в осъществяването на подходящи контакти с международни партньори от повече от 30 държави в целия свят за навременно и ефективно изпълнение на инвестиционни сделки.

Корпоративни Услуги

В областта на корпоративните консултации ние предлагаме първокласни услуги на компании, които търсят професионални консултации относно:

  • Пазарни сливания и придобивания;
  • Управленско консултиране;
  • Намиране реалната стойност на даден вид бизнес;
  • Осъществяване на дългово и/или капиталово финансиране;
  • Пазарни изследвания.

Нашите експерти идват от големи банкови и други финансови институции, допринасяйки за професионалния опит и експертиза, с които Бългериан Бизнес Консалтантс разполага. Едновременно с това размерът на компанията позволява да развием и прилагаме индивидуален подход към всеки клиент. Повече информация.

Информационни бюлетини

Март 2012

Изтеглете в PDF формат от тук.

Януари 2011

Изтеглете в PDF формат от тук.

Ноември 2010

Изтеглете в PDF формат от тук.

Май 2010

Изтеглете в PDF формат от тук.

Януари 2010

Изтеглете в PDF формат от тук.